Bedrijfsinfo

Stuivenberg Tuinmachines bestaat sinds 1969 en is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van tuin-, park- en bosbouwmachines. In onze werkplaats werken wij aan een breed pakket tuinmachines en tuingereedschappen en in onze showroom is (bijna) alles te vinden op het gebied van tuin- en bosbouw. Wij voeren o.a. de merken Stihl, Viking, Etesia, Eliet, Stiga, Ambrogio, Wolf en Hayter. Handgereedschappen vindt u van o.a. Silky, Felco, Freund en Bahco. Ook veiligheidskleding en –schoeisel ontbreekt niet in ons assortiment.

Onze VA-certificering (voorheen VCA) staat borg voor veiligheid in de werkplaats, maar óók letten onze monteurs op de beveiligingen van uw machine(s).
Wij zijn te vinden op een prachtige, landelijk gelegen locatie aan de Grift in Woudenberg. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en wij staan dagelijks voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Advisering gebeurt op basis van technische kennis en jarenlange ervaring. Zowel de particulier met kleine of grote tuin, als de professionele eindgebruiker, is bij ons aan het juiste adres.

We zijn zowel lokaal, als regionaal actief en beschikken over meerdere bestelbussen om transport van uw machine(s) te kunnen verzorgen. Tevens hebben we een volledig ingerichte servicebus om ook bij u ter plekke storingen te kunnen verhelpen.
Ons werkgebied omvat o.a. de plaatsen Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Veenendaal, Rhenen, Elst, Amerongen, Leersum, Maarsbergen, Maarn, Doorn, Driebergen, Odijk, Bunnik, Utrecht, Zeist, De Bilt, Bilthoven, Groenekan, Den Dolder, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Soesterberg, Soest, Baarn, Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, Achterveld, De Glind en Barneveld. Binnen dit gebied zijn we dagelijks actief, maar neem gerust ook contact met ons op als u buiten deze regio woont of werkt.