Welkom bij

Cub Cadet

 

Dank u voor uw interesse in Cub Cadet, fijn dat u ons gevonden heeft via de Cub Cadet website.

Of u nu hobbymatig, of als professional gebruik maakt van de machines, met een Cub Cadet heeft u altijd een machine die bij u past!

Stuivenberg Tuinmachines zorgt al sinds 1969 voor goed en prettig gereedschap. Kwaliteit, goed advies en werkgenot staan bij ons voorop. Wij denken oplossingsgericht en luisteren graag naar uw wensen.
Cub Cadet heeft een breed scala aan machines voor uw tuin of park. Hierbij kunt u denken aan een zitmaaier, zero-turn machine, loopmaaier, grondfrees, vertikuteermachine, bladzuiger etc. etc. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom om samen met een van onze medewerkers te kijken naar de juiste oplossing.

 

winkel-002kl001winkel-001kl01

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ook in onze werkplaats bent u van harte welkom met uw (Cub Cadet) machine voor een reparatie en/of een onderhoudsbeurt. Onze monteurs zullen uw machine met de grootste zorg behandelen om deze weer voor u in goede staat te krijgen. De benodigde opleidingen/cursussen en speciaal gereedschap die hiervoor noodzakelijk zijn, zijn uiteraard door ons gevolgd en aanwezig.

edwin-004kledwin-001kl


Mocht u vragen hebben over Cub Cadet of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

P1090615P1090469 P1090460