Lumag HOS8A Kloofmachine

Lumag HOS8A Kloofmachine nu met splijtkruis en verlengsnoer

Aanbieding € 785,- inclusief splijtkruis.

De HOS8A is een verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van 8 ton. De ideale 230 volt machine voor semi-professionele en particuliere gebruikers. De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit. U kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1 meter kloven. U stelt dus zelf uw machine in op de meest ideale kloofhoogte!

De Lumag HOS8A houtklover is eenvoudig te beladen door instelbare kloofplaat. Traploos instelbare slaglengte waardoor u zelf kunt bepalen hoever de kloofmachine terug gaat. Als u blokken hout wilt kloven van 30 cm lang kunt u de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 40cm. Dit betekent een enorme tijdwinst. De krachtige motor zorgt voor prettige werkomstandigheden.

De machine is voorzien van een schakelaar/stekker combinatie. Daarnaast heeft de machine een 2 hands veiligheids bediening, handbescherming en een flexibel houtklem systeem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden. De kloofmachine is standaard voorzien van transportwielen en wordt nu geleverd met een GRATIS SPLIJTKRUIS/ KRUISKLOOFBEITEL (klooft uw hout in één keer in 4 delen) en een 10 meter lange Neopreen verlengkabel.

Specificaties:

Type motor 230 Volt elektromotor
Motorvermogen 3000 Watt
Aftakas aandrijving Nee
Kloofkracht 8 Ton
Maximale klooflengte 1050mm
Kloofdoorsnede 120 – 350mm
Max. slaglengte cilinder 500mm
Instelbare slaglengte Ja
Werksnelheid 3,3 cm per sec.
Terugloopsnelheid 14,3 cm per sec.
Aantal werksnelheid standen 1 stand
Verstelbare hoogte tafelblad Ja, hoogte 570 -780 – 1050mm
Max. hydraulische druk 28,5 MPa
Afmetingen (basis stand) L x B x H 900 x 560 x 1045mm
Splijtkruis Ja
Verlengkabel Ja, 10 meter Neopreen
Onderstel Nee
Gewicht 110 Kg
Art. nr. HOS8A